Winkelformules voor ambachtelijke slagers, poeliers en visspeciaalzaken

De markt van ambachtelijke slagers en poelier is veranderd. Het assortiment is breder geworden en de stap naar eetwinkel wordt door veel winkels gemaakt. Als je als ambachtelijke slager en poelier je wilt onderscheiden, dan is het belangrijk om enerzijds het assortiment aan te passen aan de wensen van de hedendaagse consument en anderzijds deze veranderingen goed te promoten. De winkelformules van Bens helpen u daarbij. Op een dusdanige wijze dat u als ondernemer elke week wordt ondersteund bij deze onderwerpen en dat u zelf de regie houdt op de inhoud. De winkelformules worden aangeboden met de volgende ondersteuning;

Beeldschermen

Wij regelen elke week nieuwe inhoud op de beeldschermen in uw winkel. Daar hoeft u in principe zelf niets aan te doen. U krijgt vooraf een overzicht van de inhoud en u kunt dit naar wens wel zelf aanpassen en uitbreiden.

Social media

Elke week plaatsen wij berichten op uw Facebook en/of Instagram. U ontvangt van ons vooraf een overzicht van de berichten. U kunt uw eigen berichten hiernaast gewoon blijven maken.

E-mail nieuwsbrieven

Wij versturen elke twee weken een e-mail nieuwsbrief vol met lekkere eettips naar uw klanten die zich daarvoor hebben aangemeld. U ontvangt van ons vooraf een overzicht van de nieuwsbrieven.

Website & webshop

Wij hebben betaalbare oplossingen voor een website, die wij vervolgens elke week voor u kunnen actualiseren. Tevens is er een oplossing voor ondernemers die de stap willen zetten naar een webshop.

Online opmaakmodule

U kunt gebruik maken van de online opmaakmodule om zelf posters, prijskaarten, beeldschermbestanden, social media bestanden enz. te maken. Compleet met professionele product- en sfeerfoto’s.

Winkelacties & foldermateriaal

U krijgt van ons regelmatig ideeën aangereikt voor winkelacties en barbecuefolders, Kerstfolders en themafolders. U kiest zelf waar u gebruik van wilt maken.

Recepturen

Een gevarieerd assortiment maakt uw winkel interessanter. U krijgt regelmatig ideeën aangereikt voor specials en maaltijden. Inclusief professionele foto’s en alle noodzakelijke promotiemiddelen.

Persoonlijke advisering

Er is dagelijks een helpdesk beschikbaar voor uw vragen en er zijn adviseurs beschikbaar die u persoonlijk kunnen adviseren bij vaktechnische en bij promotionele vraagstukken.

Kies de formulestijl die bij u past

Bens heeft diverse winkelstijlen beschikbaar waar u uit kunt kiezen. Daarmee is er altijd een oplossing die past bij uw winkel en uw assortiment. Voor elke winkelstijl wordt de ondersteuning ontwikkeld en wordt u ontzorgd. Kies dus de stijl die het beste bij uw winkel past.

Winkelformule
de Traiteurslager

De Traiteurslager is voor de kwaliteitsslager/ traiteur die de stap al heeft gemaakt naar een onderscheidend assortiment kwaliteitsvlees,
vleeswaren, verse kant en klare maaltijden en specialiteiten.

Winkelformule
de Zaak vol Smaak

De Zaak vol Smaak is de ideale winkelformule voor de ambachtelijke slager die naast vlees en vleeswaren de stap maakt naar een breder
assortiment met lekkere producten. Een moderne eigentijdse winkelstijl.

Winkelformule
de Ambachtelijke Slager

De Ambachtelijke Slager is de winkelstijl waarmee u het unieke ambachtelijke karakter van uw slagerij en uw assortiment kunt benadrukken. Een formule voor de slager die veel zelf maakt en dit ook wil uitdragen.

Winkelformule
Uw Poelier

Uw Poelier is de winkelformule voor de ambachtelijke poelier die naast kip, wild en gevogelte meer in huis heeft. Dus een smakelijk assortiment lekkere producten en verse maaltijden. Een eigentijdse winkelstijl voor uw winkel.

Promotieformule
met uw eigen logo

Voor winkels die met een eigen huisstijl/logo werken is er ook een optie beschikbaar voor wekelijkse promotionele ondersteuning. Wilt u hier meer over weten, maak dan een afspraak met één van onze adviseurs, dan informeren wij u graag vrijblijvend over de mogelijkheden.

Winkelformule
The FishHouse

The Fish House is een winkelformule voor visspeciaalzaken. Specialisten die naast verse vis ook de stap naar specialiteiten en maaltijden hebben gemaakt. De formule ondersteunt u als ondernemer bij de wekelijkse promotie (instore en online), presentatie, recepturen en verpakkingen.

Wilt u meer informatie?

Wilt u meer informatie over onze promotie-oplossingen voor uw winkel, vul dan uw gegevens in, dan bellen wij u voor een vrijblijvende afspraak. U kunt ook bellen voor een afspraak met 058 295 47 47.

U wenst meer informatie over: