Zelf uw eigen promotie-middelen kunnen maken met onze online opmaakmodule

De opmaakmodule van Weidelco & Bens is een handige online oplossing waarmee u snel en eenvoudig zelf uw promotiemateriaal kunt maken. Ideaal voor slagers, traiteurs, poeliers, visspecialisten en groentespeciaalzaken en voor formules. Posters, prijskaarten, flyers, bestanden voor beeldschermen en social media bestanden maakt u eenvoudig zelf met onze digitale opmaakmodule.

Zo werkt het:

Wij ontwerpen een module voor u op maat

Een online opmaakmodule wordt op maat voor u gemaakt. U kunt zelf kiezen welke promotiemiddelen u graag zelf wilt kunnen maken. Bijvoorbeeld posters, prijskaarten, flyers, advertenties, bestanden voor beeldschermen, social media bestanden. Wij maken hiervan digitale invulbestanden waarmee u kunt werken in uw eigen opmaakmodule.

U kunt gebruik maken van onze professionele foto’s

Voor elke branche hebben wij professionele product- en sfeerfoto’s. Die koppelen wij aan uw eigen opmaakmodule. Daarnaast is het mogelijk om uw eigen foto’s toe te voegen aan de opmaakmodule zodat u deze ook kunt gebruiken bij het opmaken van uw promotiemiddelen én kunnen wij foto’s voor u maken in onze professionele fotostudio.

U kunt online uw eigen promotiemiddelen maken

U selecteert het invulbestand van het promotiemiddel wat u wilt gaan maken. U selecteert een foto uit het fotoarchief, u vult de aanbieding in en u bent klaar. Het systeem maakt een bestand wat u kunt laten printen, zelf kunt printen of kunt gebruiken op beeldschermen en social media.

Wilt u meer informatie?

Wilt u meer informatie over onze promotie-oplossingen voor uw winkel, vul dan uw gegevens in, dan bellen wij u voor een vrijblijvende afspraak. U kunt ook bellen voor een afspraak met 058 295 47 47.

U wenst meer informatie over: