Maatwerkmarketing voor slagers, poeliers, viswinkels en groentespeciaalzaken

Weidelco & Bens introduceren maatwerk marketing voor slagers, traiteurs, poeliers en visspeciaalzaken. Een service waarmee wij u kunnen helpen bij het waarborgen van een onderscheidend assortiment en bij de invulling van de promotie voor uw winkel uw winkelgroep of uw winkelformule. Maatwerk marketing van Weidelco & Bens is bedoeld om u te helpen bij het up to date houden van een goed assortiment en het wekelijks promoten hiervan. Onze service wordt op maat voor uw winkel ingevuld. Qua content en uitstraling geheel naar uw wens en in uw stijl.

Ons stappenplan voor maatwerk

1. Het bepalen van een
promotie-contentkalender

In gezamenlijk overleg denken wij met u mee over een periodieke promotie-contentkalender. Onze vakspecialisten en  marketingspecialisten reiken hiervoor ideeën aan. Voor bijvoorbeeld specials- en maaltijdenrecepturen, seizoensspecialiteiten, seizoensthema’s, winkelacties, sfeermaterialen, enz. Op basis van onze suggesties bepaalt u op welke wijze een contentkalender voor uw winkel wordt ingevuld.

2. Het uitwerken van de
promotiemiddelen

De gespecialiseerde marketingafdeling van Weidelco & Bens kan ervoor zorgen dat alle noodzakelijke promotiemiddelen voor u worden gemaakt. Bijvoorbeeld het ontwerpen, uitwerken en tekstschrijven van posters, prijskaarten, beeldschermdia’s, social media berichten, e-mailmarketing, winkelacties, sfeermateriaal, fotografie, enz. Allemaal in de stijl van uw winkel.

3. Wij kunnen u ontzorgen
bij de weekpromotie

Vanuit de contentkalender kan onze marketingafdeling uw winkel wekelijks ontzorgen bij de promotie. Op een manier dat u daar zelf geen werk aan heeft, maar wel controle houdt op de inhoud. Wij kunnen aansturing geven aan de beeldschermen in uw winkel, social media, e-mailmarketing, acties, sfeermaterialen, enz. Alles volgens een planning zoals met u besproken.

Kies voor de ondersteuning die bij uw doelstellingen past

Wij hebben onze service verdeeld in verschillende diensten. U kunt zelf kiezen van welk onderdeel u gebruik wilt maken en door ons wilt laten uitvoeren.

Recepturen voor een onderscheidend assortiment

Meer maken met minder ingrediënten

Instorepromotie via beeldschermen

Social media en e-mailmarketing

Posters, prijskaarten en/of sfeermateriaal

Winkelacties en seizoensfolders

Professionele productfotografie

Digitale opmaakmodule op maat

Wilt u meer informatie?

Wilt u meer informatie over onze promotie-oplossingen voor uw winkel, vul dan uw gegevens in, dan bellen wij u voor een vrijblijvende afspraak. U kunt ook bellen voor een afspraak met 058 295 47 47.

U wenst meer informatie over: