Receptadviezen om uw assortiment onderscheidend te houden

Een vers, ambachtelijk en gevarieerd assortiment vormt in toenemende mate de meerwaarde van uw winkel. Onderscheidend zijn met lekkere producten en specialiteiten is de norm om klanten naar uw winkel te lokken. De specialisten van Weidelco & Bens kunnen u helpen om uw assortiment aantrekkelijk te maken én te houden.

Zo werkt het:

Samen met u kiezen we nieuwe recepturen

Samen met onze vakspecialisten kiezen wij de recepturen die passen bij uw winkel(s) en waarmee ze zich kunnen onderscheiden. Voor bijvoorbeeld maaltijden, specials, (seizoens) specialiteiten, enz.

Meer maken met minder ingrediënten

De recepturen worden dusdanig met u gekozen dat u voor meerdere producten dezelfde ingrediënten kunt gebruiken. Slim inkopen dus waardoor het rendement voor uw winkel(s) kan worden geoptimaliseerd.

Recepturen voor elke branche

Weidelco Foodpartners is gespecialiseerd in ambachtelijke vers. Wij weten hoe belangrijk goede recepturen voor u zijn. Wij hebben volop receptinspiratie voor slagers, traiteurs, poeliers, visspeciaalzaken en groentespecialisten.

Wilt u meer informatie?

Wilt u meer informatie over onze promotie-oplossingen voor uw winkel, vul dan uw gegevens in, dan bellen wij u voor een vrijblijvende afspraak. U kunt ook bellen voor een afspraak met 058 295 47 47.

U wenst meer informatie over: