Beeldschermsystemen
voor de perfecte presentatie
in uw winkel

Met een digitaal beeldschermsysteem in uw winkel vergroot u de attentiewaarde van uw promotie, producten en assortiment. Onze digitale systemen kunnen eenvoudig online worden bediend waardoor u content kunt plannen, toevoegen en aanpassen.
Onze systemen zijn geschikt voor afbeeldingen en video waardoor u de content op de schermen opvallend, gevarieerd en professioneel kunt samenstellen. Met onze contentoplossingen kunnen wij u helpen met het vullen van de beeldschermen met uw promotie.

Zo werkt het:

Beeldschermen & installatie

Samen met onze adviseur bekijken wij in uw winkel de beste positie en de juiste afmetingen voor de schermen. Hierna maken onze monteurs een afspraak met u voor de installatie en het testen van de systemen in uw winkel en de koppeling met ons softwarepakket.

Ruime keuze aan uitvoeringen

Wij kunnen de beeldschermen leveren in diverse betaalbare uitvoeringen. Zoals staande en liggen schermen, gekoppelde menuborden en digitale buitenborden.

Heeft u al schermen?

Als u al schermen heeft in uw winkel dan kunt u die gewoon blijven gebruiken. Er moet alleen een koppeling worden gemaakt met ons softwarepakket.

Koppelen met onze software

Voor een goed beheer van uw schermen, moeten de schermen in uw winkel worden gekoppeld aan het softwarepakket waarmee de inhoud op uw schermen kan worden gevuld en gepland. In overleg met u brengen wij deze koppeling tot stand.

Contentoplossingen voor uw schermen

Voor het vullen van de beeldschermen kunt u kiezen uit verschillende mogelijkheden:

Online opmaakmodule
Met dit systeem kunt u zelf de afbeeldingen maken en uploaden op de schermen. U kunt hierbij gebruik maken van onze professionele foto’s.
Winkelformules
Als u zich aansluit bij één van onze winkelformules, dan worden de beeldschermen wekelijks voor u verzorgd. Daar hoeft u zelf dan niets aan te doen. U ontvangt vooraf overzichten van de content die in de formule is gepland.
Op maat voor u verzorgd
In overleg met u kunnen wij content op maat voor u samenstellen en voor u plaatsen op de schermen in uw winkel of in de winkels van uw groep.

Wilt u meer informatie?

Wilt u meer informatie over onze promotie-oplossingen voor uw winkel, vul dan uw gegevens in, dan bellen wij u voor een vrijblijvende afspraak. U kunt ook bellen voor een afspraak met 058 295 47 47.

U wenst meer informatie over: