bakkers-1

Promotieconcept voor ambachtelijke bakkers

De promotie van uw winkel vraagt elke week om aandacht. Vraag is echter, heeft u daar elke week wel tijd voor? Bens heeft een interessante oplossing voor ambachtelijke bakkers. Wij kunnen elke week de promotie voor u verzorgen, zonder dat u daar zelf veel werk van heeft, maar dat u wel de regie houdt. Ideaal, professioneel en zeer betaalbaar. Het promotieconcept voor ambachtelijke bakkers wordt aangeboden met de volgende ondersteuning;

Beeldschermen

Wij regelen elke week nieuwe inhoud op de beeldschermen in uw winkel. Daar hoeft u in principe zelf niets aan te doen. U krijgt vooraf een overzicht van de inhoud en u kunt dit naar wens wel zelf aanpassen en uitbreiden. 

Social media

Elke week plaatsen wij berichten op uw Facebook en/of Instagram. U ontvangt van ons vooraf een overzicht van de berichten. U kunt uw eigen berichten hiernaast gewoon blijven maken. 

E-mail nieuwsbrieven

Wij versturen elke maand een e-mail nieuwsbrief vol met lekkere tips naar uw klanten die zich daarvoor hebben aangemeld. U ontvangt van ons vooraf een overzicht van de nieuwsbrieven.

Website & webshop

Wij hebben betaalbare oplossingen voor een website, die wij vervolgens elke week voor u kunnen actualiseren. Tevens is er een oplossing voor ondernemers die de stap willen zetten naar een webshop. 

Intranet

U kunt gebruik maken van het intranet om zelf posters, prijskaarten, beeldschermbestanden, social media bestanden enz. te maken. Compleet met professionele product- en sfeerfoto’s.

Winkelacties & foldermateriaal

U krijgt van ons regelmatig ideeën aangereikt voor winkelacties en Paasfolders, Kerstfolders en themafolders. U kiest zelf waar u gebruik van wilt maken. 

Recepturen voor specials

Een gevarieerd assortiment maakt uw winkel interessanter. Deelnemers aan het promotieconcept krijgen regelmatig ideeën aangereikt voor specials. Inclusief professionele foto’s en alle noodzakelijke promotiemiddelen. 

Persoonlijke advisering

Er is dagelijks een helpdesk beschikbaar voor uw vragen en er zijn adviseurs beschikbaar die u persoonlijk kunnen adviseren bij vaktechnische en bij promotionele vraagstukken. 

Wilt u meer informatie?

Wilt u meer informatie over onze promotie-oplossingen voor uw winkel, vul dan uw gegevens in, dan bellen wij u voor een vrijblijvende afspraak. U kunt ook bellen voor een afspraak met 058 295 47 47

MENU

® Bens marketing & formulebeheer BV

Oostergrachtswal 47 – 8921 AB Leeuwarden
Telefoon 058 – 295 47 47
E-mail: info@bens.nl
Website: www.bens.nl

Vul hier uw gegevens in, dan nemen wij contact met u op om de gewenste actie samen met u in te vullen.