Traditional Brazilian fish stew moqueca baiana with fish filet in tomato sauce as top view in a modern design cast-iron roasting dish

Winkelformule The Fish House
voor visspeciaalzaken

The Fish House is een winkelformule voor visspeciaalzaken. Specialisten die naast verse vis ook de stap naar specialiteiten en maaltijden hebben gemaakt. De formule ondersteunt u als ondernemer bij de wekelijkse promotie (instore en online), presentatie, recepturen en verpakkingen. Op een dusdanig wijze dat u daar zelf weinig werk van heeft, maar dat u wel de regie houdt op de inhoud.  Ideaal, professioneel en zeer betaalbaar. Winkelformule The Fish House wordt aangeboden met de volgende ondersteuning;

Beeldschermen

Wij regelen elke week nieuwe inhoud op de beeldschermen in uw winkel. Daar hoeft u in principe zelf niets aan te doen. U krijgt vooraf een overzicht van de inhoud en u kunt dit naar wens wel zelf aanpassen en uitbreiden. 

Social media

Elke week plaatsen wij berichten op uw Facebook en/of Instagram. U ontvangt van ons vooraf een overzicht van de berichten. U kunt uw eigen berichten hiernaast gewoon blijven maken. 

E-mail nieuwsbrieven

Wij versturen elke maand een e-mail nieuwsbrief vol met lekkere eettips naar uw klanten die zich daarvoor hebben aangemeld. U ontvangt van ons vooraf een overzicht van de nieuwsbrieven.

Website & webshop

Wij hebben betaalbare oplossingen voor een website, die wij vervolgens elke week voor u kunnen actualiseren. Tevens is er een oplossing voor ondernemers die de stap willen zetten naar een webshop. 

Intranet

U kunt gebruik maken van het intranet om zelf posters, prijskaarten, beeldschermbestanden, social media bestanden enz. te maken. Compleet met professionele product- en sfeerfoto’s.

Winkelacties & foldermateriaal

U krijgt van ons regelmatig ideeën aangereikt voor winkelacties, seizoensacties, Kerstbestelfolders en themafolders. U kiest zelf waar u gebruik van wilt maken. 

Recepturen voor specials

Een gevarieerd assortiment maakt uw winkel interessanter. Deelnemers aan het promotieconcept krijgen regelmatig ideeën aangereikt voor specials. Inclusief professionele foto’s en alle noodzakelijke promotiemiddelen. 

Hygiëne en voedselveiligheid

Deelnemers aan de formule krijgen korting op Cleanway. Dit is een optionele servicedienst waarmee u advies en ondersteuning krijgt bij hygiëne, voedselveiligheid, etikettering, bemonstering en schoonmaakplan. 

Persoonlijke advisering

Er is dagelijks een helpdesk beschikbaar voor uw vragen en er zijn adviseurs beschikbaar die u persoonlijk kunnen adviseren bij vaktechnische en bij promotionele vraagstukken. 

Wilt u meer informatie?
Vraag de gratis demo aan!

Wilt u meer informatie over de promotie mogelijkheden voor uw winkel? Vul dan hier uw gegevens in, dan bellen wij u voor een vrijblijvende demo. U kunt ook bellen voor een afspraak met telefoon 058 295 47 47.

MENU

® Bens marketing & formulebeheer BV

Oostergrachtswal 47 – 8921 AB Leeuwarden
Telefoon 058 – 295 47 47
E-mail: info@bens.nl
Website: www.bens.nl

Vul hier uw gegevens in, dan nemen wij contact met u op om de gewenste actie samen met u in te vullen.