Man of your dreams! Handsome man keeping arms crossed and looking at camera while standing against grey background

Barber Select Society
Een keurmerk voor barbers en herenkappers

De kappersbranche voor mannen verandert. Er komen explosief veel nieuwe barbershops en mannensalons. Dit betekent dat de concurrentiedruk toeneemt. Zo’n ontwikkeling vraagt van u als ondernemer de juiste keuzes om daarmee het succes van uw onderneming te waarborgen. Het onderscheidend vermogen van uw zaak wordt in toenemende mate belangrijk. Barber Select Society is een commercieel instrument waarmee betere barbershops en herenkappers zich kunnen onderscheiden en worden ondersteund bij essentiële ondernemersthema’s.

Instorepromotie

Barber Select Society werkt met beeldschermen waarmee elke promotieperiode nieuwe thema’s en producten in uw zaak worden gepromoot zonder dat u daar zelf werk van heeft. 

Social media

Elke week plaatsen wij berichten op uw Facebook en/of Instagram. U ontvangt van ons vooraf een overzicht van de berichten. U kunt uw eigen berichten hiernaast gewoon blijven maken. 

E-mail nieuwsbrieven

Wij versturen elke maand een e-mail nieuwsbrief vol met nuttige tips, tricks en adviezen naar uw klanten die zich daarvoor hebben aangemeld. U ontvangt van ons vooraf een overzicht van de nieuwsbrieven.

Website

Als u uw website wilt moderniseren, dan kunt u gebruik maken van het Barber Select websiteformat die wij voor uw bedrijf kunnen personaliseren. Met uw logo, foto’s van uw salon en van uw medewerkers. 

Personeelstrainingen

Elk jaar wordt er een workshop georganiseerd om uw personeel te trainen in verkoopvaardigheden en klantgerichtheid. 

Productgroep promotie

Er zijn marketingconcepten beschikbaar voor kappers die extra diensten aanbieden en dit willen promoten. Bijvoorbeeld voor de promotie van baard- en haarkleuring, diverse treatments, Italian Shaving, de kidsBarber enz.

Ondernemersthema’s

Als ondernemer krijgt u regelmatig tips en adviezen aangereikt waarmee belangrijke onderwerpen binnen uw onderneming kunnen worden geoptimaliseerd voor een succesvolle bedrijfsvoering.

Persoonlijke advisering

Er is dagelijks een helpdesk beschikbaar voor uw vragen en er zijn adviseurs beschikbaar die u persoonlijk kunnen adviseren bij promotionele vraagstukken. 

Wilt u meer informatie?

Wilt u meer informatie over onze promotie-oplossingen voor uw winkel, vul dan uw gegevens in, dan bellen wij u voor een vrijblijvende afspraak. U kunt ook bellen voor een afspraak met 058 295 47 47

MENU

® Bens marketing & formulebeheer BV

Oostergrachtswal 47 – 8921 AB Leeuwarden
Telefoon 058 – 295 47 47
E-mail: info@bens.nl
Website: www.bens.nl

Vul hier uw gegevens in, dan nemen wij contact met u op om de gewenste actie samen met u in te vullen.